Logo van Zonafhankelijk

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Doe de dakscan!

Step 1 of 2

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Step 1 of 2

Doe de dakscan

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw woning? Laat ons ervaren team van adviseurs u helpen met een kosteloze en vrijblijvende dakcheck!

Step 1 of 2

Foto voor dakscans

Wat kunt u verwachten van onze dakscan?

  • Maatwerkadvies: Onze experts leveren advies op maat dat afgestemd is op uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw woning.
  • Optimale Zonnepanelenopstelling: Ontvang een gedetailleerd plan voor de ideale plaatsing van zonnepanelen op uw dak, zodat u het maximale rendement behaalt.
  • Vrijblijvende Offerte: Na de dakcheck ontvangt u een vrijblijvende offerte die transparant is en afgestemd op uw budget.
  • Financiële Besparingen: Ontdek hoe zonnepanelen kunnen bijdragen aan aanzienlijke kostenbesparingen op uw energierekening.

Waarom wachten? Gun uzelf de kans om te profiteren van groene energie en ontdek wat zonnepanelen voor uw woning kunnen betekenen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een duurzame en energiezuinige toekomst en vraag uw gratis dakcheck aan!

Mogelijk gemaakt door ons team

Ervaringen van onze zonnige klanten

Rated 4.9 of 5

Google Reviews

Wat onze klanten zeggen over ZONAFHANKELIJK!

Wat wij vooral belangrijk vonden was het persoonlijk contact, direct, zonder omwegen (vb geen meerkeuze menu, maar direct contact, van mens tot mens zonder een digitaal systeem daartussen) met duidelijke informatie op een vriendelijke manier. Konden maar meer bedrijven het voorbeeld van Zonafhankelijk volgen; goed inhoudelijk contact op een vriendelijke wijze en to the point. Onze dank en complimenten.

Peter
via Google

Na een aantal vergelijkingen en bezoeken aan huis kwamen jullie als beste uit de vergelijking qua merk en prijs voor de airco's. Vanaf het eerste contactmoment prettig ervaren, complimenten aan de hardwerkende en vriendelijke monteur die ondanks de flinke regenbuien alles goed heeft afgewerkt zowel binnen als buiten. Netjes gewerkt! Goed bedrijf, zeker een aanrader!

Daan
via KlantenVertellen

Wij hebben na enige tijd vergelijken gekozen voor dit bedrijf en erg tevreden met het eindresultaat! De meterkast hebben we ook erbij laten vervangen voor een redelijk goede prijs t.o.v. andere partijen. Na de installatie nog uitleg gekregen over de werking van de app en nu goed in de gaten houden wat het systeem ons oplevert.

Serge
via Google