Logo van Zonafhankelijk

Ook profiteren van
duurzame energie?

Doe de warmtepomp check!

Step 1 of 2

Discover the story behind Essentials theme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore aliqua.

Get our latest news and updates. No spam.

Intro
Slimmer stroom met Zonafhankelijk.

Waarom zonnepanelen door Zonafhankelijk?

Snelle levering
Profiteer binnen 4 weken van de kracht van de zon!
Maatwerk
Gespecialiseerd aanbod gebaseerd op uw wensen.
De beste deal
Hoogwaardige producten en een optimaal legplan.
Professionele installatie
Installatie door onze opgeleide en ervaren monteurs.

Warmtepompen.

Welkom in de wereld van warmtepompen, waar duurzaamheid en comfort samenkomen. In deze uitgebreide gids nemen we u mee door de fascinerende details van warmtepompsystemen. U leert niet alleen hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, maar ook hoe u kunt profiteren van beschikbare subsidies en welke kosten u kunt verwachten.

Hoe werken
warmtepompen?

Een warmtepomp is uw toegangspoort tot een efficiëntere en milieuvriendelijke manier van verwarmen. Door tot 80% van zijn energie uit de omgeving te halen - denk aan lucht, bodem of grondwater - levert dit systeem niet alleen warmte voor uw huis, maar voorziet het ook in sanitair water en biedt het zelfs een aangename watertemperatuur voor uw zwembad.

Uw voordelen met een warmtepomp

De voordelen van warmtepompen zijn veelzijdig en op maat gemaakt voor uw behoeften. In goed geïsoleerde woningen komen ze optimaal tot hun recht, waarbij ze perfect samengaan met vloerverwarming, wandverwarming of lage temperatuur radiatoren. Of u nu overweegt uw oude cv-ketel te vervangen, gebruik te maken van zonnepanelen of uw zwembad efficiënt te verwarmen, warmtepompen bieden de ideale oplossing.

Subsidies voor uw warmtepomp

Goed nieuws voor u: op dit moment zijn er subsidies beschikbaar om de overstap naar een duurzame warmtepomp te vergemakkelijken. Ontdek welke subsidies op uw situatie van toepassing zijn en maak de eerste stap naar een groenere en energiezuinige verwarmingsoplossing voor uw huis.

De kosten van uw warmtepomp

De kosten van warmtepompen variëren afhankelijk van het type, vermogen en de complexiteit van de installatie. Voor een exacte prijs op maat voor uw situatie raden we aan contact op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte. Betreedt de wereld van warmtepompen en ontdek hoe u uw huis niet alleen efficiënt, maar ook op een duurzame manier kunt verwarmen. Laat de zon niet alleen buiten schijnen; breng haar binnen met warmtepomptechnologie en draag bij aan een groenere toekomst. Neem vandaag nog de eerste stap naar duurzame verwarming in uw huis!

Bekijk ook onze andere producten

Naast zonnepanelen, bieden wij ook andere producten aan om uw woning verder te verduurzamen.
Image
Onze producten

Van zonnepanelen tot batterijen.

Investeer in een duurzamere toekomst en bespaar op energiekosten met zonnepanelen. Verken de diverse soorten zonnepanelen en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw huis.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Maak elektrisch rijden eenvoudig en efficiënt door te investeren in een laadpunt voor bij u thuis. Onze laadpalen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor u uw elektrische voertuig moeiteloos kunt opladen.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Een thuisbatterij gaat verder dan een gewone accu. Het is een intelligente oplossing die het mogelijk maakt om optimaal te profiteren van de energie die door zonnepanelen wordt gegenereerd. Leer meer over de werking van thuisbatterijen en hoe ze bijdragen aan uw onafhankelijkheid van het energienet.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu kiest voor de efficiëntie van centrale omvormers of de flexibiliteit van micro-omvormers, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze centrale omvormers zijn ontworpen voor grotere systemen, terwijl de micro-omvormers ideaal zijn voor een modulaire aanpak.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu verkoeling zoekt in de zomer, warmte in de winter, of het hele jaar door wilt genieten van verbeterde luchtkwaliteit, airconditioning biedt de oplossing die u nodig heeft. Bekijk daarom welke verschillende A-merken wij voor u in ons assortiment hebben!
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Ook warmtepompen dragen een grote bijdrage aan het verduurzamen van uw huis! Graag vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is qua warmtepompen en welke voordelen daaraan verbonden zijn.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Mogelijk gemaakt door ons team

Ervaringen van onze zonnige klanten

Rated 4.9 of 5

Google Reviews

Wat onze klanten zeggen over ZONAFHANKELIJK!

Wat wij vooral belangrijk vonden was het persoonlijk contact, direct, zonder omwegen (vb geen meerkeuze menu, maar direct contact, van mens tot mens zonder een digitaal systeem daartussen) met duidelijke informatie op een vriendelijke manier. Konden maar meer bedrijven het voorbeeld van Zonafhankelijk volgen; goed inhoudelijk contact op een vriendelijke wijze en to the point. Onze dank en complimenten.

Peter
via Google

Na een aantal vergelijkingen en bezoeken aan huis kwamen jullie als beste uit de vergelijking qua merk en prijs voor de airco's. Vanaf het eerste contactmoment prettig ervaren, complimenten aan de hardwerkende en vriendelijke monteur die ondanks de flinke regenbuien alles goed heeft afgewerkt zowel binnen als buiten. Netjes gewerkt! Goed bedrijf, zeker een aanrader!

Daan
via KlantenVertellen

Wij hebben na enige tijd vergelijken gekozen voor dit bedrijf en erg tevreden met het eindresultaat! De meterkast hebben we ook erbij laten vervangen voor een redelijk goede prijs t.o.v. andere partijen. Na de installatie nog uitleg gekregen over de werking van de app en nu goed in de gaten houden wat het systeem ons oplevert.

Serge
via Google
Made by pixfort team

High Quality & Prestigious Brands

Advanced cameras combined with a large display and fast performance.

Basic

Free

For personal projects

Cancel anytime
Full access to all features
No credit card required
Entreprise

199/year

30-Day free trial

Cancel anytime
Full access to all features
No credit card required
Comparison Table
Free
Entreprise
Custom
Premium pixfort products

Create Great Looking Websites with Essentials.

Included
Included
Included
Included Demos

Essentials includes a large number of demos.

10+ Demos
20+ Demos
30+ Demos
Unlimited Possibilities

Get powerful features with Essentials theme.

Included
Included
Included
Item License

Learn what you get in your purchase.

Regular license
Contact us
Product Support

Develop your product in total confidence.

Normal Support
Vip Support

Have a question or want more information? We are here to help!