Logo van Zonafhankelijk

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Discover the story behind Essentials theme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore aliqua.

Get our latest news and updates. No spam.

Intro
Slimmer stroom met Zonafhankelijk.

Waarom zonnepanelen door Zonafhankelijk?

Snelle levering
Profiteer binnen 4 weken van de kracht van de zon!
Maatwerk
Gespecialiseerd aanbod gebaseerd op uw wensen.
De beste deal
Hoogwaardige producten en een optimaal legplan.
Professionele installatie
Installatie door onze opgeleide en ervaren monteurs.

Zonnepanelen

Onze
Zonnepanelen.

Bij Zonafhankelijk bieden wij hoogwaardige zonnepanelen aan die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Daarbij hebben wij onze eigen professionele installateurs die uw zonnepanelen leveren. Zo geniet u van een snelle levering en garantie op uw aanschaf.

Soorten
Zonnepanelen.

Wij bieden uitsluitend A Kwaliteit Zonnepanelen, waarbij u de keuze heeft tussen Glas- Folie laag of Glas Glas zonnepanelen. Enkel en alleen van Tier 1 producenten zodat u altijd verzekerd bent van betrouwbare producten.

Samen met u bepalen wij welke zonnepanelen het beste zijn voor uw woning. Onze adviseurs nemen daarom alle mogelijkheden met u door. Zo kijken wij ook via satellietbeelden naar uw dak en kunnen wij zien hoeveel schaduwvorming uw woning heeft. Op basis daarvan en uw wensen kiezen wij de zonnepanelen uit. Doe daarom de dakscan en kom er achter wat uw mogelijkheden zijn!

Kosten van
Zonnepanelen.

De kosten voor zonnepanelen variëren afhankelijk van de grootte van uw woning en uw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud van
Zonnepanelen.

Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal blijven presteren, is onderhoud van tijd tot tijd sterk aangeraden. Wij bieden professioneel onderhoud om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen in topconditie blijven. Bekijk hier onze onderhoudscontracten.

Bekijk ook onze andere producten

Naast zonnepanelen, bieden wij ook andere producten aan om uw woning verder te verduurzamen.
Image
Onze producten

Van zonnepanelen tot batterijen.

Investeer in een duurzamere toekomst en bespaar op energiekosten met zonnepanelen. Verken de diverse soorten zonnepanelen en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw huis.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Maak elektrisch rijden eenvoudig en efficiënt door te investeren in een laadpunt voor bij u thuis. Onze laadpalen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor u uw elektrische voertuig moeiteloos kunt opladen.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Een thuisbatterij gaat verder dan een gewone accu. Het is een intelligente oplossing die het mogelijk maakt om optimaal te profiteren van de energie die door zonnepanelen wordt gegenereerd. Leer meer over de werking van thuisbatterijen en hoe ze bijdragen aan uw onafhankelijkheid van het energienet.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu kiest voor de efficiëntie van centrale omvormers of de flexibiliteit van micro-omvormers, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze centrale omvormers zijn ontworpen voor grotere systemen, terwijl de micro-omvormers ideaal zijn voor een modulaire aanpak.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu verkoeling zoekt in de zomer, warmte in de winter, of het hele jaar door wilt genieten van verbeterde luchtkwaliteit, airconditioning biedt de oplossing die u nodig heeft. Bekijk daarom welke verschillende A-merken wij voor u in ons assortiment hebben!
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Ook warmtepompen dragen een grote bijdrage aan het verduurzamen van uw huis! Graag vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is qua warmtepompen en welke voordelen daaraan verbonden zijn.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Image link

Landelijke dekking!

Onze dienstverlening strekt zich niet alleen uit tot Deventer, maar zijn wij landelijk beschikbaar. Of u nu in het hart van de stad woont of in een afgelegen gebied, ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en professionele installatieservices, waar u zich ook in Nederland bevindt.

Kies voor Zonafhankelijk en geniet overal in het land van duurzame energieoplossingen die passen bij uw unieke behoeften.

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Zonnepanelen bevatten cellen die lichtenergie opvangen en omzetten in gelijkstroom (DC). Een omvormer zet deze gelijkstroom vervolgens om in wisselstroom (AC). Wisselstroom wordt vervolgens gebruikt om elektrische apparaten van stroom te voorzien.

Aangezien wij bij zonafhankelijk een eigen installatieteam hebben, is de leveringstijd 3-5 weken. Vervolgens duurt het plaatsen van de zonnepanelen zelf een halve dag, mochten de factoren gunstig zijn. Natuurlijk is elke installatie anders, dus het kan altijd langer of korter duren.

In principe is er geen strikte limiet op hoeveel zonnepanelen u mag laten leggen. Alleen moet u wel rekening houden met beperkingen op het maximale vermogen dat uw systeem mag leveren, beschikbare ruimte op het dak.

Bij Zonafhankelijk is dit zeker mogelijk. Alleen moeten wij vooraf wel weten of er plek genoeg is en of het mogelijk is met uw huidige systeem. Heb je hier twijfels over neem dan contact met ons op! Wij geven hier graag advies over.

Het gewicht van een zonnepaneel varieert afhankelijk van het type en de grootte. Over het algemeen wegen standaard zonnepanelen tussen de 20 en 23kg per paneel

Mogelijk gemaakt door ons team

Ervaringen van onze zonnige klanten

Rated 4.9 of 5

Google Reviews

Wat onze klanten zeggen over ZONAFHANKELIJK!

Wat wij vooral belangrijk vonden was het persoonlijk contact, direct, zonder omwegen (vb geen meerkeuze menu, maar direct contact, van mens tot mens zonder een digitaal systeem daartussen) met duidelijke informatie op een vriendelijke manier. Konden maar meer bedrijven het voorbeeld van Zonafhankelijk volgen; goed inhoudelijk contact op een vriendelijke wijze en to the point. Onze dank en complimenten.

Peter
via Google

Na een aantal vergelijkingen en bezoeken aan huis kwamen jullie als beste uit de vergelijking qua merk en prijs voor de airco's. Vanaf het eerste contactmoment prettig ervaren, complimenten aan de hardwerkende en vriendelijke monteur die ondanks de flinke regenbuien alles goed heeft afgewerkt zowel binnen als buiten. Netjes gewerkt! Goed bedrijf, zeker een aanrader!

Daan
via KlantenVertellen

Wij hebben na enige tijd vergelijken gekozen voor dit bedrijf en erg tevreden met het eindresultaat! De meterkast hebben we ook erbij laten vervangen voor een redelijk goede prijs t.o.v. andere partijen. Na de installatie nog uitleg gekregen over de werking van de app en nu goed in de gaten houden wat het systeem ons oplevert.

Serge
via Google
Made by pixfort team

High Quality & Prestigious Brands

Advanced cameras combined with a large display and fast performance.

Basic

Free

For personal projects

Cancel anytime
Full access to all features
No credit card required
Entreprise

199/year

30-Day free trial

Cancel anytime
Full access to all features
No credit card required
Comparison Table
Free
Entreprise
Custom
Premium pixfort products

Create Great Looking Websites with Essentials.

Included
Included
Included
Included Demos

Essentials includes a large number of demos.

10+ Demos
20+ Demos
30+ Demos
Unlimited Possibilities

Get powerful features with Essentials theme.

Included
Included
Included
Item License

Learn what you get in your purchase.

Regular license
Contact us
Product Support

Develop your product in total confidence.

Normal Support
Vip Support

Have a question or want more information? We are here to help!