Logo van Zonafhankelijk

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Zonnepanelen Almere

Door te investeren in zonnepanelen voor Almere, bouwt u niet alleen aan uw eigen financiële toekomst, maar draagt u ook bij aan de duurzaamheid van deze stad. Laten we samen streven naar een toekomstbestendig Almere. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder!

Doe mee aan het verlagen van uw energiekosten en help mee aan een duurzamere toekomst! Ons team staat klaar om u hierbij te ondersteunen.

Image link

Zonnepanelen installateur in Almere

Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen leveren, maar deze ook zelf installeren in Almere. Met ons toegewijde installatieteam kunt u rekenen op vakmanschap en snelle service.

Zonnepanelen Deventer
subsidie

Hoewel de gemeente Almere momenteel geen directe subsidies verstrekt voor de aanschaf van zonnepanelen, zijn er wel financiële voordelen. Meestal hoeft u geen belasting te betalen over de opgewekte zonne-energie. Bovendien kunt u een subsidie aanvragen voor een informatieve bijeenkomst, waar onze experts u graag van dienst zijn.

Voor meer informatie hierover kun je terecht op de website van de gemeente Almere.

Blijf verduurzamen
met Zonafhankelijk!

Bij Zonafhankelijk streven we naar meer dan alleen zonnepanelen. Verken ons diverse assortiment aan duurzame oplossingen, waaronder thuisbatterijen en warmtepompen. Transformeer je huis in Almere tot een energiezuinige en milieuvriendelijke omgeving. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Onze producten

Van zonnepanelen tot batterijen.

Investeer in een duurzamere toekomst en bespaar op energiekosten met zonnepanelen. Verken de diverse soorten zonnepanelen en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw huis.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Maak elektrisch rijden eenvoudig en efficiënt door te investeren in een laadpunt voor bij u thuis. Onze laadpalen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor u uw elektrische voertuig moeiteloos kunt opladen.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Een thuisbatterij gaat verder dan een gewone accu. Het is een intelligente oplossing die het mogelijk maakt om optimaal te profiteren van de energie die door zonnepanelen wordt gegenereerd. Leer meer over de werking van thuisbatterijen en hoe ze bijdragen aan uw onafhankelijkheid van het energienet.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu kiest voor de efficiëntie van centrale omvormers of de flexibiliteit van micro-omvormers, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze centrale omvormers zijn ontworpen voor grotere systemen, terwijl de micro-omvormers ideaal zijn voor een modulaire aanpak.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu verkoeling zoekt in de zomer, warmte in de winter, of het hele jaar door wilt genieten van verbeterde luchtkwaliteit, airconditioning biedt de oplossing die u nodig heeft. Bekijk daarom welke verschillende A-merken wij voor u in ons assortiment hebben!
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Ook warmtepompen dragen een grote bijdrage aan het verduurzamen van uw huis! Graag vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is qua warmtepompen en welke voordelen daaraan verbonden zijn.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten

Zonnepanelen kopen Almere

Begin vandaag nog aan een duurzame toekomst door vrijblijvend een dakscan aan te vragen. Ontdek hoeveel zonnepanelen geschikt zijn voor jouw dak en welk rendement je kunt verwachten. Neem contact met ons op en draag bij aan een milieuvriendelijker en energiezuiniger leven in Almere.

Snelle levering
Profiteer binnen 4 weken van de kracht van de zon!
Maatwerk
Gespecialiseerd aanbod gebaseerd op uw wensen.
De beste deal
Hoogwaardige producten en een optimaal legplan.
Professionele installatie
Installatie door onze opgeleide en ervaren monteurs.
Image link

Landelijke dekking!

Met onze landelijke dekking staan we klaar om jou, waar je ook woont, te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en professionele installatieservices. Of je nu in het stadscentrum of in een afgelegen gebied woont, kies voor Zonafhankelijk en geniet overal in Nederland van duurzame energieoplossingen die op jouw behoeften zijn afgestemd.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen zijn monokristallijn panelen het beste in Almere. Daarvan zijn er veel verschillende merken en soorten van. Neem daarom contact met ons op en wij adviseren welke het meest geschikt is voor woning.

Wij hebben onze eigen installateurs en adviseurs in dienst. Dat houdt in dat wij u voorzien van de juiste advies voor een legplan en dat wij het vervolgens zelf komen installeren. Met als voordeel dat wij snel leveren met daarbij een goedkopere prijs ten opzichte van onze concurrentie.

Ja! Wij bieden verschillende producten en diensten aan. Denk hierbij aan onderhoud en reiniging, maar ook aan airco's, warmtepompen en thuisbatterijen.

Zonafhankelijk is gevestigd in Deventer en heeft een landelijke dekking.

Dan neemt een adviseur van ons contact met u op. Daarin bespreken wij wat mogelijk is op basis van uw wensen. Mocht het zijn dat uw wensen niet mogelijk zijn dan geven wij dat aan en bieden wij u een passend alternatief.

Mogelijk gemaakt door ons team

Ervaringen van onze zonnige klanten

Rated 4.9 of 5

Google Reviews

Wat onze klanten zeggen over ZONAFHANKELIJK!

Wat wij vooral belangrijk vonden was het persoonlijk contact, direct, zonder omwegen (vb geen meerkeuze menu, maar direct contact, van mens tot mens zonder een digitaal systeem daartussen) met duidelijke informatie op een vriendelijke manier. Konden maar meer bedrijven het voorbeeld van Zonafhankelijk volgen; goed inhoudelijk contact op een vriendelijke wijze en to the point. Onze dank en complimenten.

Peter
via Google

Na een aantal vergelijkingen en bezoeken aan huis kwamen jullie als beste uit de vergelijking qua merk en prijs voor de airco's. Vanaf het eerste contactmoment prettig ervaren, complimenten aan de hardwerkende en vriendelijke monteur die ondanks de flinke regenbuien alles goed heeft afgewerkt zowel binnen als buiten. Netjes gewerkt! Goed bedrijf, zeker een aanrader!

Daan
via KlantenVertellen

Wij hebben na enige tijd vergelijken gekozen voor dit bedrijf en erg tevreden met het eindresultaat! De meterkast hebben we ook erbij laten vervangen voor een redelijk goede prijs t.o.v. andere partijen. Na de installatie nog uitleg gekregen over de werking van de app en nu goed in de gaten houden wat het systeem ons oplevert.

Serge
via Google