Logo van Zonafhankelijk

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Zonnepanelen Deventer

Besparen op uw energierekening en bijdragen aan een groene toekomst? Wij helpen u graag mee! Als lokaal gevestigd bedrijf begrijpen wij als geen ander de unieke behoeften en mogelijkheden die Deventer te bieden heeft als het gaat om zonne-energie.

Image link

Zonnepanelen installateur in Deventer

Wij onderscheiden ons door niet alleen hoogwaardige zonnepanelen te leveren, maar ook door deze zelf te installeren. Ons toegewijde installatieteam staat garant voor vakmanschap en een snelle levertijd.

Wij begrijpen dat efficiëntie en betrouwbaarheid cruciaal zijn bij het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Daarom zorgt Zonafhankelijk ervoor dat uw investering snel rendement oplevert.

Zonnepanelen Deventer
subsidie

Hoewel de gemeente Deventer momenteel geen directe subsidie verstrekt voor de aanschaf van zonnepanelen, zijn er toch financiële voordelen. Zo hoeft u in de meeste gevallen geen belasting te betalen over de opgewekte zonne-energie.

Daarnaast kunt u voor u en uw buren een subsidie aanvragen voor een voorlichtingsavond. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het verkrijgen van de juiste informatie.

Blijf verduurzamen
met Zonafhankelijk!

Bij Zonafhankelijk gaat duurzaamheid verder dan zonnepanelen alleen. Wij bieden een breed scala aan duurzame oplossingen, zoals thuisbatterijen, airco’s en warmtepompen. Met ons complete aanbod transformeert u uw woning in Deventer tot een energiezuinige en milieuvriendelijke omgeving. Neem dus gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze producten

Van zonnepanelen tot batterijen.

Investeer in een duurzamere toekomst en bespaar op energiekosten met zonnepanelen. Verken de diverse soorten zonnepanelen en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw huis.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Maak elektrisch rijden eenvoudig en efficiënt door te investeren in een laadpunt voor bij u thuis. Onze laadpalen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor u uw elektrische voertuig moeiteloos kunt opladen.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Een thuisbatterij gaat verder dan een gewone accu. Het is een intelligente oplossing die het mogelijk maakt om optimaal te profiteren van de energie die door zonnepanelen wordt gegenereerd. Leer meer over de werking van thuisbatterijen en hoe ze bijdragen aan uw onafhankelijkheid van het energienet.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu kiest voor de efficiëntie van centrale omvormers of de flexibiliteit van micro-omvormers, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze centrale omvormers zijn ontworpen voor grotere systemen, terwijl de micro-omvormers ideaal zijn voor een modulaire aanpak.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu verkoeling zoekt in de zomer, warmte in de winter, of het hele jaar door wilt genieten van verbeterde luchtkwaliteit, airconditioning biedt de oplossing die u nodig heeft. Bekijk daarom welke verschillende A-merken wij voor u in ons assortiment hebben!
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Ook warmtepompen dragen een grote bijdrage aan het verduurzamen van uw huis! Graag vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is qua warmtepompen en welke voordelen daaraan verbonden zijn.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten

Zonnepanelen kopen Deventer


Het is nu tijd om de eerste stap te zetten naar een duurzame toekomst. Vraag daarom geheel vrijblijvend een dakscan aan. Met deze scan kijken wij wat mogelijk is voor u. Ontdek hoeveel zonnepanelen u kunt aanschaffen en hoeveel rendement u kunt verwachten.

Neem vandaag de eerste stap met verduurzamen! Vraag een dakscan aan en draag bij aan een duurzaam en energiezuinig leven in Deventer.

Snelle levering
Profiteer binnen 4 weken van de kracht van de zon!
Maatwerk
Gespecialiseerd aanbod gebaseerd op uw wensen.
De beste deal
Hoogwaardige producten en een optimaal legplan.
Professionele installatie
Installatie door onze opgeleide en ervaren monteurs.
Image link

Landelijke dekking!

Onze dienstverlening strekt zich niet alleen uit tot Deventer, maar zijn wij landelijk beschikbaar. Of u nu in het hart van de stad woont of in een afgelegen gebied, ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en professionele installatieservices, waar u zich ook in Nederland bevindt.

Kies voor Zonafhankelijk en geniet overal in het land van duurzame energieoplossingen die passen bij uw unieke behoeften.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen zijn monokristallijn panelen het beste in Deventer. Daarvan zijn er veel verschillende merken en soorten van. Neem daarom contact met ons op en wij adviseren welke het meest geschikt is voor woning.

Wij hebben onze eigen installateurs en adviseurs in dienst. Dat houdt in dat wij u voorzien van de juiste advies voor een legplan en dat wij het vervolgens zelf komen installeren. Met als voordeel dat wij snel leveren met daarbij een goedkopere prijs ten opzichte van onze concurrentie.

Ja! Wij bieden verschillende producten en diensten aan. Denk hierbij aan onderhoud en reiniging, maar ook aan airco's, warmtepompen en thuisbatterijen.

Zonafhankelijk is gevestigd in Deventer en heeft een landelijke dekking.

Dan neemt een adviseur van ons contact met u op. Daarin bespreken wij wat mogelijk is op basis van uw wensen. Mocht het zijn dat uw wensen niet mogelijk zijn dan geven wij dat aan en bieden wij u een passend alternatief.

Mogelijk gemaakt door ons team

Ervaringen van onze zonnige klanten

Rated 4.9 of 5

Google Reviews

Wat onze klanten zeggen over ZONAFHANKELIJK!

Wat wij vooral belangrijk vonden was het persoonlijk contact, direct, zonder omwegen (vb geen meerkeuze menu, maar direct contact, van mens tot mens zonder een digitaal systeem daartussen) met duidelijke informatie op een vriendelijke manier. Konden maar meer bedrijven het voorbeeld van Zonafhankelijk volgen; goed inhoudelijk contact op een vriendelijke wijze en to the point. Onze dank en complimenten.

Peter
via Google

Na een aantal vergelijkingen en bezoeken aan huis kwamen jullie als beste uit de vergelijking qua merk en prijs voor de airco's. Vanaf het eerste contactmoment prettig ervaren, complimenten aan de hardwerkende en vriendelijke monteur die ondanks de flinke regenbuien alles goed heeft afgewerkt zowel binnen als buiten. Netjes gewerkt! Goed bedrijf, zeker een aanrader!

Daan
via KlantenVertellen

Wij hebben na enige tijd vergelijken gekozen voor dit bedrijf en erg tevreden met het eindresultaat! De meterkast hebben we ook erbij laten vervangen voor een redelijk goede prijs t.o.v. andere partijen. Na de installatie nog uitleg gekregen over de werking van de app en nu goed in de gaten houden wat het systeem ons oplevert.

Serge
via Google