Logo van Zonafhankelijk

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Ook profiteren van
de kracht van de zon?

Binnen 4 weken gerealiseerd

Zonnepanelen Rotterdam

Investeer in zonnepanelen voor Rotterdam en bouw niet alleen aan uw financiële toekomst, maar draag ook bij aan de duurzaamheid van deze stad. Laten we gezamenlijk streven naar een duurzaam Rotterdam. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Lees verder!

Sluit u aan bij de inspanningen om uw energiekosten te verlagen en werk mee aan een duurzamere toekomst! Ons team staat klaar om u hierbij te ondersteunen.

Image link

Zonnepanelen installateur in Rotterdam

Onze expertise ligt niet alleen in het leveren van hoogwaardige zonnepanelen, maar ook in het verzorgen van de installatie. Ons toegewijde installatieteam staat garant voor vakmanschap en een snelle levering.

Bij Zonafhankelijk begrijpen we dat efficiëntie en betrouwbaarheid cruciaal zijn bij het installeren van zonnepanelen op uw dak. Daar streven we naar dat uw investering snel rendement oplevert.

Zonnepanelen Rotterdam
subsidie

Er worden momenteel geen directe subsidies verstrekt door de gemeente Rotterdam voor de aanschaf van zonnepanelen. Desondanks zijn er nog steeds financiële voordelen beschikbaar. Meestal hoeft u geen belasting te betalen over de zonne-energie die u opwekt. Bovendien kunt u een subsidie aanvragen voor een informatieve bijeenkomst, waar onze experts u graag van dienst zijn. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar de website van de gemeente Rotterdam.

Blijf verduurzamen
met Zonafhankelijk!

Bij Zonafhankelijk gaan we verder dan alleen zonnepanelen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan duurzame oplossingen, variërend van thuisbatterijen tot warmtepompen. Maak van uw huis in Rotterdam een energiezuinige en milieuvriendelijke omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze producten

Van zonnepanelen tot batterijen.

Investeer in een duurzamere toekomst en bespaar op energiekosten met zonnepanelen. Verken de diverse soorten zonnepanelen en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw huis.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Maak elektrisch rijden eenvoudig en efficiënt door te investeren in een laadpunt voor bij u thuis. Onze laadpalen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor u uw elektrische voertuig moeiteloos kunt opladen.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Een thuisbatterij gaat verder dan een gewone accu. Het is een intelligente oplossing die het mogelijk maakt om optimaal te profiteren van de energie die door zonnepanelen wordt gegenereerd. Leer meer over de werking van thuisbatterijen en hoe ze bijdragen aan uw onafhankelijkheid van het energienet.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu kiest voor de efficiëntie van centrale omvormers of de flexibiliteit van micro-omvormers, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze centrale omvormers zijn ontworpen voor grotere systemen, terwijl de micro-omvormers ideaal zijn voor een modulaire aanpak.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Of u nu verkoeling zoekt in de zomer, warmte in de winter, of het hele jaar door wilt genieten van verbeterde luchtkwaliteit, airconditioning biedt de oplossing die u nodig heeft. Bekijk daarom welke verschillende A-merken wij voor u in ons assortiment hebben!
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten
Ook warmtepompen dragen een grote bijdrage aan het verduurzamen van uw huis! Graag vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is qua warmtepompen en welke voordelen daaraan verbonden zijn.
Image link
Eigen installateurs
Snelle levering
Uitgebreid assortiment
A-kwaliteit producten

Zonnepanelen kopen Rotterdam

Begin vandaag nog met het creëren van een duurzame toekomst door vrijblijvend een dakscan aan te vragen. Ontdek hoeveel zonnepanelen geschikt zijn voor uw dak en welk rendement u kunt verwachten. Neem contact met ons op en lever een bijdrage aan een milieuvriendelijker en energiezuiniger leven in Rotterdam.

Snelle levering
Profiteer binnen 4 weken van de kracht van de zon!
Maatwerk
Gespecialiseerd aanbod gebaseerd op uw wensen.
De beste deal
Hoogwaardige producten en een optimaal legplan.
Professionele installatie
Installatie door onze opgeleide en ervaren monteurs.
Image link

Landelijke dekking!

Met onze landelijke dekking zijn we klaar om u, waar u ook woont, te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en professionele installatieservices. Of u nu in het stadscentrum of in een afgelegen gebied verblijft, kies voor Zonafhankelijk en maak overal in Nederland gebruik van duurzame energieoplossingen die op uw behoeften zijn afgestemd.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen zijn monokristallijn panelen het beste in Rotterdam. Daarvan zijn er veel verschillende merken en soorten van. Neem daarom contact met ons op en wij adviseren welke het meest geschikt is voor woning.

Wij hebben onze eigen installateurs en adviseurs in dienst. Dat houdt in dat wij u voorzien van de juiste advies voor een legplan en dat wij het vervolgens zelf komen installeren. Met als voordeel dat wij snel leveren met daarbij een goedkopere prijs ten opzichte van onze concurrentie.

Ja! Wij bieden verschillende producten en diensten aan. Denk hierbij aan onderhoud en reiniging, maar ook aan airco's, warmtepompen en thuisbatterijen.

Zonafhankelijk is gevestigd in Deventer en heeft een landelijke dekking.

Dan neemt een adviseur van ons contact met u op. Daarin bespreken wij wat mogelijk is op basis van uw wensen. Mocht het zijn dat uw wensen niet mogelijk zijn dan geven wij dat aan en bieden wij u een passend alternatief.

Mogelijk gemaakt door ons team

Ervaringen van onze zonnige klanten

Rated 4.9 of 5

Google Reviews

Wat onze klanten zeggen over ZONAFHANKELIJK!

Wat wij vooral belangrijk vonden was het persoonlijk contact, direct, zonder omwegen (vb geen meerkeuze menu, maar direct contact, van mens tot mens zonder een digitaal systeem daartussen) met duidelijke informatie op een vriendelijke manier. Konden maar meer bedrijven het voorbeeld van Zonafhankelijk volgen; goed inhoudelijk contact op een vriendelijke wijze en to the point. Onze dank en complimenten.

Peter
via Google

Na een aantal vergelijkingen en bezoeken aan huis kwamen jullie als beste uit de vergelijking qua merk en prijs voor de airco's. Vanaf het eerste contactmoment prettig ervaren, complimenten aan de hardwerkende en vriendelijke monteur die ondanks de flinke regenbuien alles goed heeft afgewerkt zowel binnen als buiten. Netjes gewerkt! Goed bedrijf, zeker een aanrader!

Daan
via KlantenVertellen

Wij hebben na enige tijd vergelijken gekozen voor dit bedrijf en erg tevreden met het eindresultaat! De meterkast hebben we ook erbij laten vervangen voor een redelijk goede prijs t.o.v. andere partijen. Na de installatie nog uitleg gekregen over de werking van de app en nu goed in de gaten houden wat het systeem ons oplevert.

Serge
via Google